Karlovská padesátka 2015

25.02.2015 16:28

Přátelé, kamarádi,

dne 21. 2. 2015 se konal dvanáctý ročník Karlovské padesátky, které se přezdívá "Valašská Marcialonga". Myslím si, že je toto přízvisko naprosto oprávněné. Pořadatelé se činili stejně tak, jako jejich kolegové z údolí Fiemme a Fassa, když ke kvalitě tratí, či zázemí a občerstvovacích stanic nelze skutečně nic namítat. Stejně skvělá byla i atmosféra podél trati.

Tohoto krásného závodu se letos zúčastnili tři členové naší "squadri azzuri" spolu s velmi početnou skupinou našich přátel a kamarádů. Kamila Krausová, Libor Hlaváč a Martin Holánek se na trati Karlovské 25 utkali spolu s Adélkou Boudíkovou, Rosťou Urbanem, Vlastou Brožem, Filipem Kysilkem, Jardou Brožem, ml., Eliškou Uhmannovou, Pavlem Mádrem, Petrem Wagnerem, Jardou Mádrem, Martinou Láníčkovou a Luckou Mádrovou. Na trati Karlovské 50 pak bojovali další naši kamarádi Jirka Ročárek, Honza Cejpek, Patrik Latýn, Petr Šváb a Pavel Žára. Všechny tyto kamarády tímto srdečně zdravíme a těšíme se nashledanou příště.

Naši BORCI se v tvrdé konkurenci bili srdnatě a nutno zdůraznit, že se ve startovním poli, čítajícím na trati 25 km 306 hlav, neztratili.

Martin dokončil závod na 83. místě celkově v čase 1:36:56, Libor dokončil závod na 99. místě celkově v čase 1:41:24 a Kamča dokončila závod na 161. místě celkově v čase 1:56:36 jako 12 žena v nejsilnější kategorii.

Všechny Vás srdečně zdravíme a našim BORCŮM děkujeme za skvělou reprezentaci našich barev.

BORCI zdar!