První soustředění týmu BORCI zdar! se vydařilo!

03.06.2015 08:46

Přátelé,

tak máme za sebou historicky první soustředění týmu BORCI zdar!, které se konalo v kouzelné krajině Jeseníků, kolem známého střediska Kouty nad Desnou. Soustředění provázela pohodová atmosféra mezi zúčastněnými a ideální počasí, které umožnilo jak trénink, tak výlety po okolí. Ze zapsaných členů se soustředění zúčastnili Martin, Kamča, Libík a Jindra, početný doprovod dále tvořilo seskupení partnerů či dětí výše uvedených. A bylo to úžasné.

Vzpomínat se rozhodně bude na sobotní výjezd (výlet) na Dlouhé Stráně, které primárně prověřilo síly Martina a Jindry (oba kolečkové lyže) a Libíka (kolo). Ostatní se tomuto traumatu prozatím vyhnuli a na kopec se dostali lanovkou, což ale pro mnohé představovalo taky zážitek.Viděli jsme i závody záchranářů, panečku, tolik sanitek z celého světa pohromadě už asi nikdy neuvidíme. V neděli pak následoval přejezd na Rejvíz, kdy Libík s Martinem valili na kole. Jindra s rodinou už se oddělili, neb využili přítomnost ve zdejším kraji a jeli navštívit trenérskou atletickou legendu Ing. Kváče.

Závěrem nemohu nezdůraznit, že na soustředění došlo k založení mládežnického týmu BORCI zdar kids!, jehož tři členové (Ivuška, Matýsek a Mareček) byli čirou náhodou tomuto založení přítomni. Doufáme, že ostatní členové našeho týmu budou "mládežníky" podporovat a sami své ratolosti taky přihlásí, případně vytvoří a přihlásí... K dětem ještě snad jednu historku, Matýsek hned na úvod soustředění všechny pobavil svou šikovností, kdy se mu podařilo z pokoje apartmánu, při chvilkové nepozornosti jeho rodičů, vysadit a vyhodit ven jeden okenní rám se síťkou - naštěstí se tato sranda obešla bez finančních následků pro náš tým, resp. některé jeho členy...

BORCI zdar!

 

Libík